General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

La prevenció és la millor cura en tots els aspectes i en termes de salut encara més.

El passat 19 ens vam fer aquesta foto a la clínica per mostrar el nostre recolzament al dia contra el càncer de mama. Cada any, el dia 19 d’Octubre es celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat amb la lluita contra el càncer de mama.

Aquest tipus de càncer és el més freqüent entre les dones occidentals, només a Espanya es diagnostiquen 25.000 nous casos cada any. El Càncer de Mama és una de les poques malalties canceroses que es poden diagnosticar precoçment; és a dir, abans de que es noti algun símptoma. Les possibilitats de curació dels càncers de mama que es detecten en la seva etapa inicial (in situ) són pràcticament del 100%. Per això, la diagnosis precoç és tant important.

Les dues proves més habituals de diagnosis precoç són:

En les revisions ginecològiques anuals, el ginecòleg realitza un examen de les mames i aixelles amb l’objectiu de descartar alteracions palpables en les mateixes.
La mamografia és la prova més eficaç per diagnosticar precoçment el càncer de mama, ja que és capaç de detectar les lesions molt temps abans que puguin ser descobertes per una mateixa o pel metge
Pren consciència, la detecció precoç és la millor arma contra el càncer de mama!

*Font: Pàgina web Asociación Española Contra el Cáncer