General Prim, 9 Vilafranca del Penedès 93 819 91 10

Aquesta setmana milers de nens han tornat a les aules per començar el nou curs. Tornen les rutines de cada dia: matinar per anar a l’escola, deures, activitats extraescolars, entre d’altres coses.

Amb tot això, no podem deixar de banda la salut bucal! Penseu que la salut és el més important que tenim, sense salut no podran fer futbol, dansa, anar a l’escola…

Recordem que la prevenció és la clau d’una bona salut bucal. Per això, és important que ja de ben petits es tingui cura de la higiene bucal.

Setembre sempre és una bona època per fer una revisió dental anual de tota la família abans d’entrar plenament en la rutina. Al nostre equip comptem amb odontopediatres, especialistes en atendre nens i joves. Coneixen perfectament les necessitats de cada tractament i a més, saben fer sentir còmodes als més petits a la consulta.

El raspallat s’ha de convertir en una rutina diària, d’aquesta manera es prevenen les càries i altres problemes com la inflamació de genives. És important raspallar-se les dents després de cada àpat així que recordeu de posar raspall i pasta de dents a la motxilla dels nens per anar al cole!

A Salut Dental la nostra força són les persones, el nostre treball en equip un equip consolidat des de fa anys i molt estable tant pel què fa als odontòlegs com al personal auxiliar i d’atenció al pacient. Deixi’ns fer-li una primera visita sense preses, li dediquem tot el temps que la seva salut bucal mereix.