Facebook
DEMANI CITA ONLINE
loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Ens caracteritzem per oferir als nostres pacients totes les especialitats que la odontologia moderna permet. Servei i qualitat són les prioritats a la nostra clínica, per aconseguir que els nostres pacients no només tornin, sinó que a més ens recomanin als seus familiars i amics.

Preventiva
4d6668b5660eac3a0adb9dc383caa89b.jpg

Preventiva i Conservadora

La finalitat de l’odontologia preventiva és evitar el desenvolupament de malalties bucodentals. Els programes preventius inclouen tractaments d’higiene dental i controls mèdics periòdics d’odontòlegs especializats. La prevenció és bàsica per a mantenir una bona salut bucodental al llarg de tota la vida. Per Salut Dental Penedèsl’odontologia conservadora té com a objectiu tractar els problemes bucodentals evitant l’extracció de peces.

Periodòncia
f76d5c15f1271bec887b097418cc32ca.png

Periodòncia

La periodòncia és aquella part de l'odontologia que s'encarrega de l'estudi i el tractament de les malalties que afecten els teixits que es troben al voltant de la dent. Aquests teixits formen allò que es coneix com a periodonci, el qual està format per la geniva, l'ós alveolar, el cement radicular i el lligament periodontal.

Prostodoncia o pròtesis dental
b6f0cf20fa3585b68f4caa295fa34453.jpg

Prostodoncia o pròtesis dental

Les pròtesis estomatològiques tenen per funció la reposició total o parcial de les peces absents o la reconstrucció anatòmica de les que s'ha perdut l'estructura.
Comptem amb excel·lents materials totalment garantits i amb tècnics de laboratori dental altament qualificats, que col·laboren estretament amb els professionals de Salut Dental Penedès per a oferir tot tipus de solucions protèsiques després d'un minuciós estudi de cada cas en particular.

A Salut Dental Penedès li oferim pròtesis fixes, pròtesis amovible, pròtesis mixtes i pròtesis sobreimplants.

Ortodòncia infantil i adults
a1598c34bc0a29746e2428a34490637e.jpg

Ortodòncia infantil i adults

No hi ha cap técnica 100% millor que les altres. Els brackets metal.lics, l’ortodoncia lingual i l’ortodoncia invisible, cadascuna de les tres tècniques resulta ideal en funció del pacient i de les seves necessitats especifiques.

Cirurgia Maxil·lofacial
01e0dcf4aec8dbb226a13bbace79f621.jpg

Cirurgia Maxil·lofacial

Els professionals especialistes en cirurgia maxil·lofacial posseeixen una formació que reuneix coneixements quirúrgics en cap i coll, en oncologia i cirurgia reconstructiva facial, anomalies dentofacials i estètica facial, problemes de l'articulació temporomandibular, patologia de glàndules salivals, patologia de l'erupció dentària, reconstrucció òssia dels maxil·lars i rehabilitació amb implants dentals.

Implants
d3e7693a515d815ce6b45733f299ebde.png

Implants

Els implants dentals han revolucionat l’odontologia dels últims quaranta anys, i han ajudat a millorar la qualitat de vida de moltes persones. Permeten crear les bases per substituir les dents originals i que les noves semblin, se sentin i funcionin com les dents naturals.

Les persones que han perdut dents poden menjar de tot gràcies als implants, i a més saben que mantenen l’aparença natural de la boca i preserven l’estètica facial i el perfil al voltant dels llavis.

Estètica i cosmètica Dental
3710c600886b8dfd07eeeaa143c84af7.jpg

Estètica i cosmètica Dental

L'estètica dental és una part de l'odontologia que pretén embellir les dents. Una finalitat que en un principi és purament estètica, però que moltes vegades es combina amb una funció correctiva, per tractar de millorar la salut bucal.

Tenim un ventall de solucions estètiques perquè el seu somriure sigui el desitjat:

  • Fundes sense metall (zirconi, pro-cera, corona alumina in-ceram, carilles estètiques, restauracions estètiques). 
  • Pròtesis implantològiques amb complements estètics (pilars angulats estètics, màscares de silicona). - "diamants" i pírcings dentals.

Odontopediatria
de94b046f6353af5d0f3cad19b34ee1d.jpg

Odontopediatria

La dentició dels nens (infantil) té unes característiques especials, passant per diferents fases. El control del creixement de les estructures bucodentals i els aspectes psicològics (per exemple por) en l'edat pediàtrica, obliguen a un control per part de professionals (dentistes) especialitzats i facultats per a això.

Sedació Conscient
d44d3d23615e0b6cce0253fa9eb12b4c.jpg

Sedació Conscient

La sedació conscient consisteix en l'administració d'una medicació per via intravenosa, que deixa al pacient en un estat de relaxació i somnolència. Aquesta tècnica està especialment indicada per a pacients amb por o fòbia als procediments dentals, a persones amb ansietat, així com en visites de llarga duració o tot aquell pacient que desitgi un grau de confort extra durant la seva visita al dentista.

Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Aceptar