Facebook
DEMANI CITA ONLINE
loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Odontopediatria
de94b046f6353af5d0f3cad19b34ee1d.jpg

Odontopediatria

La dentició dels nens (infantil) té unes característiques especials, passant per diferents fases. El control del creixement de les estructures bucodentals i els aspectes psicològics (per exemple por) en l'edat pediàtrica, obliguen a un control per part de professionals (dentistes) especialitzats i facultats per a això.

A Salut Dental Penedès, l'odontopediatra s'encarregarà del control de tots aquests elements, de la prevenció i la cura dels mateixos, fent un seguiment especial al correcte desenvolupament de les diferents fases de la dentició infantil.

Ès important l'inici de visites al odontopediatra a partir dels 3 – 4 anys, per tal d’explicar al nen com funciona el raspall de dents i també per tal que no li tingui por al dentista, sinó que ho veigi com a algo normal i natural.

Igual que en el cas dels adults es molt recomanable que al nens els revisem la seva salut bucal cada any per preveure futurs problemes de dentals.

L’aparició de les dents de llet segueix un ordre establert, que està relacionat amb el desenvolupament general del nen. Als 6 mesos es la edat més freqüent per la aparició de les primers dents. En general, als 3 anys els nens ja tenen tota la seva dentadura temporal completa i fins als 5’5 o 6 anys de edat que comencen en recanvi dentari.

Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Aceptar