Facebook
DEMANI CITA ONLINE
loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Estètica i cosmètica Dental
3710c600886b8dfd07eeeaa143c84af7.jpg

Estètica i cosmètica Dental

L'estètica dental és una part de l'odontologia que pretén embellir les dents. Una finalitat que en un principi és purament estètica, però que moltes vegades es combina amb una funció correctiva, per tractar de millorar la salut bucal.

Tenim un ventall de solucions estètiques perquè el seu somriure sigui el desitjat:

  • Fundes sense metall (zirconi, pro-cera, corona alumina in-ceram, carilles estètiques, restauracions estètiques). 
  • Pròtesis implantològiques amb complements estètics (pilars angulats estètics, màscares de silicona). - "diamants" i pírcings dentals.

Redissenyem el seu somriure

A Salut Dental Penedès, els nostres especialistes analitzen cada cas i proposen solucions a mida per al seu somriure. Vegi alguns exemples d'abans i després en aquestes fotografies. Blanquejaments dentals clínics i domèstics

El color homogeni i clar de les dents suposa una de les majors preocupacions de la gent en quant a estètica dental. La dentadura pot veure's afectada per molts factors com el cafè, el tabac, la tosca i l'edat.

El blanquejament dental és un procediment clínic que aclareix el color d'una o diverses dents, aplicant un agent químic i tractant de no alterar la seva estructura bàsica. Suposa una opció molt eficient per a solucionar a un problema estètic i que, a més, procura per la salut de les seves dents.

Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Aceptar