Facebook
DEMANI CITA ONLINE
loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Ortodòncia infantil i adults
a1598c34bc0a29746e2428a34490637e.jpg

Ortodòncia infantil i adults

No hi ha cap técnica 100% millor que les altres. Els brackets metal.lics, l’ortodoncia lingual i l’ortodoncia invisible, cadascuna de les tres tècniques resulta ideal en funció del pacient i de les seves necessitats especifiques.

Per poder prendre una decisió correcta, es important saber les avantatges i inconvenients de cadascuna d’elles, les característiques i els detalls de cada cas. Sensibilitat bucal, duració del tractament, pressupost, importància estètica.

  • Convencional i estètica (braquets)
  • Damond System
  • INVISALIGN 
  1. Ortodoncia fixa: brackets metàl.lics.

El sistema tradicional de sempre, mitjançant brackets metàl.lics. Son sens dubte el sistema més potent i permeten corregir els casos més complicats.
Es un sistema fixe, es a dir que el pacient a de conviure amb el brackets durant les 24 hores del dia i al principi pot generar roçaments o ferides i a més son poc estétics, tot i que en hi han de cerámica més estétics.

  1. Ortodoncia fixa: brackets estètics.

Es una técnica igual que la ortodoncia tradicional que utilitza brackets que son transparents com els brackets de zafir, el color del cual es disimula amb el color de la dent.

  1. Ortodoncia lingual

L’ortodoncia lingual utilitza brackets fixes, però que es col.loquen a la cara interna de les dents, per la qual queden ocults desde l’exterior.

Es un sistema potent però en alguns casos molest i molt exigent a nivell d’higiene. El sistema tot i ser potent té normalment més durada que els brackets metàl.lics o estètics.

  1. Ortodoncia Invisible Invisalign

Invisalign® es un técnica radicalment diferent i novedosa. Aquesta elimina els brackets fixes i els substitueix per unes fèrules o alineadors 100% transparents i extraíbles. Així el pacient pot possar i treure la férula quan li convingui. Per exemple, per mejar o per netejar-se les Dents.

Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Aceptar