Facebook
DEMANI CITA ONLINE
loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Preventiva
4d6668b5660eac3a0adb9dc383caa89b.jpg

La finalitat de l’odontologia preventiva és evitar el desenvolupament de malalties bucodentals. Els programes preventius inclouen tractaments d’higiene dental i controls mèdics periòdics d’odontòlegs especializats. La prevenció és bàsica per a mantenir una bona salut bucodental al llarg de tota la vida. Per Salut Dental l’odontologia conservadora té com a objectiu tractar els problemes bucodentals evitant l’extracció de peces.

PREVENTIVA
És l'estudi o la ciència que s'encarrega de l'estudi i coneixement del medi bucal i les seves implicacions microbiològiques i immunològiques en les prevenció de malalties.

CONSERVADORA
L'odontologia conservadora consisteix en l'eliminació del teixit dentari afectat per la càries, i la restitució de la cavitat creada mitjançant materials odontològics que retornin a la peça dental la seva funció i estètica.

ENDODÒNCIA
És el tractament de conductes radiculars, això correspon a tota teràpia que és practicada en el complex dentinopulpar (és a dir la polpa dentària i la seva dentina) d'una dent.

A.T.M. (Articulació Temporo-Mandibular)
L'articulació temporomadibular (ATM) es troba situada per davant de l'oïda. És l'articulació que més treballa del cos, ja que s'exercita mentre parlem, deglutim o masteguem.
 

Hola! Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar l'ús d'aquesta web. Així podem millorar la teva experiència de navegació i ús, a més de poder mostrar-te contingut publicitari del teu interès. En continuar navegant entenem que acceptes la nostra Política de Cookies. Aceptar